1000 vaikų – 1000 šypsenų

    Vaikų dienos centrai – tai dienos globos socialinių paslaugų įstaigos, išsibarsčiusios visoje Lietuvoje, teikiančios paslaugas vaikams, augantiems socialiai remtinose bei socialinių, psichologinių ir kitokių sunkumų turinčiose šeimose. Vaikų dienos centruose kasdien pedagoginės, socialinės ir psichologinės paslaugos suteikiamos daugiau nei 1 000 vaikų ir jų šeimų. Su vaikais dirba socialiniai darbuotojai ir auklėtojai, kurie padeda vaikams džiaugtis vaikyste, ugdyti socialinius įgūdžius, gauti reikalingą pagalbą. Kartu centrai siekia padėti vaikų šeimoms, kad vaikas neprarastų galimybės augti su jam artimiausiais ir mylimiausiais žmonėmis.

    Prieš kelias savaites šeimos pramogų parke ADVENTICA kilo idėja – O KAS JEIGU, padovanotume šiems vaikams kupiną įspūdžių dieną mūsų parke Vilniuje?.. Taip atsirado socialinė iniciatyva – 1 000 šypsenų diena! Jos pradžia buvo tokia: https://www.adventica.lt/naujienos/1000-sypsenu-diena-31

    Šia idėja užkrėtėme jus – savo gerbėjus ir Facebook‘o lankytojus. Vienas jūsų pasidalinimas buvo vienas bilietas vaikams! Tikimės, kad ši diena buvo puiki. Mums, jums, vaikams!

    Dėkojame visiems apsilankiusiems vaikams iš Vilniaus, Vėriškių, Širvintų, Šakių, Salininkų, Baltosios Vokės, Prienų, Didžiasalio, Ukmergės ir kitų miestų ir miestelių, kurių net nespėjome įsidėmėti J

    Padarėme vieną kartą... Gal padarysime kada ir dar sykį? O gal bent keletas verslų susijungs į vieną kumštį ir tai darysime nuolatos? Niekas nežino, bet VISKAS YRA ŽAIDIMAS!

    P.S. Ačiū “Paparčių vaikai” – jūsų ačiū mums pats pats pačiausias ;-) Ačiū socialiniams darbuotojams, dienos centrų vadovams ir darbuotojams, kad patikėjote mumis, kad atvažiavote, kad vėl vaikus padarėte laimingus!

    Įspūdžiai nuotraukų galerijoje žemiau!

    Связанные новости

    Подписывайтесь новостную рассылку

    Подписаться
    #всеестьигра