Šeimos pramogų parko „ADVENTICA“ įkūrimą finansavo Luminor bankas

    Šeimos pramogų parkas ADVENTICA – tai vieta, kurioje visur tiek tėvai, tiek ir vaikai galės žaisti kartu. Parką sudaro net 9 skirtingų pramogų erdvės: nuo didžiausio Baltijos šalyse pripučiamo vientiso batuto su kliūtimis ir karstynėmis, iki edukacijos, žaidimų, patirčių ir poilsio erdvių. Tai pirmas parkas Lietuvoje, kurio centrine dalimi bus beveik 300 kv. m. tėvų polsio zona. Joje bus įrengtos net darbo vietos, kokių galėtumėte tikėtis bendradarbiavimo erdvėse - ne tik žaidimui, bet ir darbui. Visos ADVENTICA sudėtinės dalys – nuo įrengimo iki kainodaros – sukurtos taip, kad tiek vaikai, tiek juos lydintys suaugusieji (mamos, tėčiai, seneliai, auklės) galėtų drauge nevaržomai dūkti pramogų erdvėje. Be to, skirtingai nuo mums įprastų vietų, šiame parke įėjus su bilietu praktiškai visos pramogos bus nemokamos. Nereikės nei varžyti savęs, nei kaulyti pinigų kiekvienai pramogai iš tėvų.

    ADVENTICA sudaro 9 skirtingos pramogų ir laisvalaikio erdvės nuo pačių mažiausių, dar nevaikštančių, bet ropinėjančių pypliukų, iki aktyvų sportinį gyvenimą propaguojančių suaugusiųjų:

    • pypliukams skirta zona būti kartu su tėvais
    • 3-7 metų vaikams – milžiniška, per kelis lygius besitęsianti karstynių ir laipynių erdvė
    • paaugliams skirta virtualios realybės, kompiuterinių žaidimų ir papildytos realybės erdvė
    • pramogų parke taip pat įrengti skirtingo dizaino ir temų 14 gimtadienio kambarių vaikų šventėms ir mokyklų bei darželių grupėms, didelė salė renginiams, mugėms, parodoms
    • beveik 400 kv. m. edukacijos zonoje tiek mažieji lankytojai, tiek suaugę ras įdomių patyriminių užsiėmimų
    • o jei kam nors norėsis tikro iššūkio – aktyvi, šiek tiek ekstremali nindzių zona bus puiki treniruočių aikštelė tiek sveikam kūnui, tiek pasiruošimui sportiniams renginiams

    Luminor banko pagalba buvo ypatingai svarbi – ji leido paruošti ir įgyvendinti projektą, kuris be skolinto kapitalo niekaip nebūtų įmanomas. Didžiausios pagalbos sulaukėme, o tuo pačiu ir labiausiai šiame bendradarbiavime vertiname žmogiškąjį faktorių. Gavome nerealią pagalbą žmogiškajame lygmenyje: visi be išimties Luminor darbuotojai, dalyvavę paskolos svarstyme noriai gilinosi tiek į mūsų nestandartinę situaciją, tiek ir įsigilino į verslo sektorių, kuris yra labai mažai pažįstamas Lietuvoje. Visi sprendimai buvo daromi iniciatyviai ir operatyviai, o tai vis dar reta bankiniame sektoriuje. 

    Bankas ypatingai daug dėmesio skyrė mūsų veiklos specifikai suprasti. Tas labai džiugina. Apie sąlygas pasakysime taip. Net nesvarbu, kokios pirminės sąlygos. Svarbiausias dalykas buvo tas, kad bankas visą laiką ieškojo sprendimų. Nuolat jautėme požiūrį „Kartu ieškom, žiūrim. Sprendimus surasim“. Tas labai džiugina!

    Šeimos pramogų parkas ADVENTICA duris atvers prekybos ir pramogų centre „OZAS“. Tai bus naujos, iki šiol prekybos centro lankytojams nematytos patalpos! Mūsų šūkis – VISKAS YRA ŽAIDIMAS! Tad net mūsų vieta prekybos centre – bus visiškas siurprizas lankytojams.

    Related news

    Subscribe to our newsletter

    Subscribe
    #EverythingIsaGame