Ekstremalaus bėgimo su kliūtimis OCR Ninja track varžybos

Visi šeimos pramogų parką ADVENTICA žinote kaip vietą, kurioje daugybė pramogų: batutų, karstynių, laipynių, interaktyvių žaidimų, virtualių sienų. Tiek patiems mažiausiems lankytojams, tiek ir suaugusiems.

Ne ką mažiau ADVENTICA erdvėse vyksta ir sporto, aktyvaus judėjimo, sveikatinimo veiklų. Čia grupiniuose apsilankymuose bei vasaros ir žiemos dieninėse stovyklose lankosi daugybė vaikų iš karate, plaukimo, dziudo, futbolo, krepšinio, aikido ir kitų sporto šakų ir rytų kovos menų. Turime nemažai suaugusiųjų, vaikščiojančių į ADVENTICA su abonementiniais bilietais ir sportuojančių kiekvieną dieną. Vieni stiprina ištvermę, kiti ruošiasi varžyboms, treti gerina sveikatą ir fizinius gebėjimus prieš svarbiausius startus įvairiose varžybose – Alfa run bėgime, maratonuose, Vilnius Challenge sporto festivalyje ir pan.

Viena stipriausių Lietuvoje ekstremalaus bėgimo su kliūtimis komanda OCR Baltic Warriors 2022 m. kovo 24 d. šeimos pramogų parke ADVENTICA organizavo OCR Ninja track varžybas mūsų Nindzių take.

OCR (angl. Obstacle Course Racing) -ekstremalus bėgimas su kliūtimis. Tai sportas priverčiantis išeiti iš komforto zonos bei žadinantis žmogaus vidines baimes. Tai viena iš nedaugelio sporto šakų kur nėra monotonijos. Kaskart vykdami į varžybas iki pat finišo dalyviai nežino, ko tikėtis. Varžybose kliūtys yra skirtingos, bei viena už kitą originalesnės. Jų metu dalyviams tenka įveikti ne tik gamtines jėgas, tokias kaip ugnis, vanduo ar ledas, bet ir organizatorių sugalvotas kliūtis. Dalyviai skirstomi pagal sportinį pajėgumą, amžių bei lytį. Taip užtikrinama sveika konkurencija ir kiekvienas dalyvis gauna geras emocijas.

ADVENTICA šeimos pramogų parke į kurtas Nindzių takas "Alfa run iššūkis" yra puiki vieta OCR komandoms tobulinti savo sportinį meistriškumą, treniruotis saugiai ir kokybiškai ištisus metus. Nuotraukų galerijoje kviečiame pasigrožėti sportininkų ištverme ir pasiekimais.

Related news

Subscribe to our newsletter

Subscribe
#EverythingIsaGame