Bilietai ADVENTICA parke

Šeimos pramogų parke ADVENTICA, esančiame PPC „Ozas“ Vilniuje - naujienos! Mes klausėmės, klausėmės jūsų patarimų, pageidavimų ir atsiliepimų ir išgirdome! Nuo šiol mūsų parke atsiranda ir vienos valandos bilietas. Bet apie viską iš eilės.

  • Vienos valandos apsilankymo bilietas (8 Eur) – dažniausiai skirtas vaikui, kai pramogoms ir linksmybėms yra mažai laiko. Tėvai dažniausiai šiuos bilietus perka tada, kai atvažiuoja į prekybos centrą neilgam apsipirkimui, kai vaikų dienos bėgyje dar laukia būrelis arba tiesiog su vaikais nori padūkti, bet yra kitų planų dienos ar vakaro bėgyje. Vaikai iki 6 metų imtinai į pramogų erdvę įleidžiami tik su lydinčiuoju pilnamečiu asmeniu. Einant su vaiku kartu į šeimos pramogų parką suaugusiajam prireiks lydinčio asmens bilieto (3 Eur).
  • Dviejų valandų apsilankymo bilietas (12 Eur) – populiariausia apsilankymo forma mūsų parke. ADVENTICA yra tokia didžiulė, kad dažnai valandos nepakanka, o per dvi valandas jau galima išbandyti didžiąją dalį atrakcionų, batutų ir žaidimų. Šis bilietas tinka tiek dienos metu, tiek vakare, tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais. Einant su vaiku kartu į šeimos pramogų parką suaugusiajam prireiks lydinčio asmens bilieto (3 Eur).
  • Visos dienos apsilankymas ADVENTICA parke (15 Eur) – tai bilietams tikriems nuotykių ieškotojams ir pramogų gerbėjams. Su dienos bilietu galima dūkti visą dieną, kad ir iki ADVENTICA uždarymo. Kuo anksčiau ateisite, tuo ilgiau galėsite išbūti. Labai mėgstamas savaitgaliais ir laisvadieniais. Dar tai savotiška dienos stovykla, kai galima ir išeiti, ir vėl grįžti.
  • Neribotas metinis abonementas (199 Eur) – tai ADVENTICA fanų bilietas, suteikiantis teisę neribotai (kad ir kiekvieną dieną) lankytis šeimos pramogų parke. Galioja 12 mėnesių nuo pirmojo apsilankymo ir suteikia vardinį metinį bilietą.

Nesate apsisprendę, kokios trukmės apsilankymo ar kokių papildomų pramogų, produktų norėsite? Tuomet rekomenduojame rinktis ADVENTICA dovanų kuponą (vertė nuo 20 Eur). Jais galima apmokėti visas paslaugas ir produktus atvykus į šeimos pramogų parką ADVENTICA – nepriklausomai nuo to, ar švenčiate gimtadienį, ar vaišinatės gėrimais ir užkandžiais, ar tiesiog atvykote papramogauti kelias valandas. Ir tai padaryti galima net per kelis kartus. Taip! Apsilankymo parke metu neišnaudojus visos dovanų kupono sumos, likutį galima panaudoti grįžus kitą kartą. Tereikia tik tai padaryti iki kol galioja dovanų kuponas (įprastai vienerius metus). Tad rinkitės jus dominančio kupono vertę ir kiekį, apmokėkite, ir gausite juos nurodytu el. paštu.

 

Gausioms šeimoms ir „Šeimos“ kortelės turėtojams ypatingos nuolaidos:

  • 15% nuolaida 1-os valandos bilietui (6.8 Eur vietoje 8 Eur)
  • 25% nuolaida 2-iejų valandų bilietui (9 Eur vietoje 12 Eur)
  • 40% nuolaida dienos bilietui (9 Eur vietoje 15 Eur)

Skaitykite daugiau apie šeimos kortelės nuolaidas ADVENTICA parke.

Primename, kad:

  • vaikai iki 6 metų imtinai į pramogų erdvę įleidžiami tik su lydinčiuoju pilnamečiu asmeniu.
  • vaikus nuo 6 iki 12 metų imtinai privalo lydėti pilnamečiai tėvai/globėjai. Pageidaudami palikti nepilnametį pramogų erdvėje be priežiūros, jie pasirašo leidimą bilieto pirkimo metu kasoje.
  • nepilnamečiai nuo 12 iki 18 metų gali erdvėje likti vieni tik pateikę tėvų/globėjų pasirašytą ADVENTICA parko atsakomybės formą.

Viskas yra žaidimas!

Related news

Subscribe to our newsletter

Subscribe
#EverythingIsaGame